Salih Uçan Beşiktaş : Ve Salih Uçan imzayı attı! Yıldız futbolcu 10 milyon TL ... : Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik.

Salih Uçan Beşiktaş : Ve Salih Uçan imzayı attı! Yıldız futbolcu 10 milyon TL ... : Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik.. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi.

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi ve beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, salih uçan transferini resmen duyurdu. Beşiktaş, salih uçan ile anlaştı! Trabzonspor'un da listesine bulunan 27 yaşındaki orta sahanın, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği öğrenildi. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış.

Beşiktaş, Salih Uçan'la anlaştığını açıkladı
Beşiktaş, Salih Uçan'la anlaştığını açıkladı from abcgazetesi.com
Oyuncuyu galatasaray, fatih terim nedeniyle çok istiyordu. Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile büyük ölçüde anlaştı. Transferde adı beşiktaş'la da anılan alanyaspor'un başarılı futbolcusu salih uçan için beşiktaş asbaşkanı emre koacadağ katıldığı canlı yayında iddialara. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Hem fitness hem de tempo olarak iyi. Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Trabzonspor'un da listesine bulunan 27 yaşındaki orta sahanın, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile büyük ölçüde anlaştı.

Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Sergen yalçın'ın çok istediği salih resmi imzayı sezon sonunda atacak. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Oyuncuyu galatasaray, fatih terim nedeniyle çok istiyordu. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor. Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu.

Beşiktaş, Salih Uçan'ı açıkladı
Beşiktaş, Salih Uçan'ı açıkladı from www.ortadogugazetesi.com
Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı. 3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak.

Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı?

Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, alanyaspor'dan ayrılan salih uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı futbolcu, 'artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor' ifadelerini kullandı. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı?

Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Beşiktaş, salih uçan ile anlaştı! Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik.

Salih Uçan Alanyaspor'a veda etti
Salih Uçan Alanyaspor'a veda etti from imgrosetta.mynet.com.tr
Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı. Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası.

Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, alanyaspor'dan ayrılan salih uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. 3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı.

Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı salih uçan. Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code