Μανη Φωτια Τωρα : Αεροδρόμια: Ο πρώτος τουρίστας στην Ελλάδα και το ... - Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας.

Μανη Φωτια Τωρα : Αεροδρόμια: Ο πρώτος τουρίστας στην Ελλάδα και το ... - Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας.. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι: «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Ύστερα από ώρες μάχης οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της κυριακής στον άγιο κυπριανό στην ανατολική μάνη. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη.

Κήτος εμφανίστηκε στη Μάνη - kitos emfanistike sti mani
Κήτος εμφανίστηκε στη Μάνη - kitos emfanistike sti mani from images32.inewsgr.com
×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα επιχειρούν, με το πρώτο φως της ημέρας, στην αρχαία ολυμπία, όπου μαίνεται από προχθές η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην ηράκλεια. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας.

Ύστερα από ώρες μάχης οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της κυριακής στον άγιο κυπριανό στην ανατολική μάνη.

Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να.

Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album: Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά.

Φωτιά στη Δυτική Μάνη
Φωτιά στη Δυτική Μάνη from media.enikos.gr
Ύστερα από ώρες μάχης οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της κυριακής στον άγιο κυπριανό στην ανατολική μάνη. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π.

Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι: Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σεισμός 6 ρίχτερ στην Ιαπωνία αισθητός ...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Σεισμός 6 ρίχτερ στην Ιαπωνία αισθητός ... from www.newsit.gr
Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες: Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη:

Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής.

Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album: Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! ×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code